×
Maak een afspraak

Hydrafacial

De beste huid van je leven

Kies je voor HydraFacial? Dan kies je voor de beste huid van je leven. Deze niet-invasieve behandeling levert onmiddellijk en langdurige resultaten op. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert door antioxidanten, peptides en hyaluronzuur in te brengen.

 

Stap 1: De zachte reiniging en milde peeling legt een nieuwe huidlaag bloot.

Stap 2: Met een pijnloze zuigkracht verwijdert het apparaat onzuiverheden uit jouw poriën, gevolgd door een intense hydratatie.

Stap 3: Die gezonde glow krijg je door je huid te verzadigen met antioxidanten en peptides.

 

HydraFacial gebruikt een gepatenteerde technologie in combinatie met voedende ingrediënten voor een onmiddellijk stralende huid. De serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, een oneffen teint, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van jouw huid te herstellen.

 

Boek hier je Hydrafacial behandeling

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Platinum HydraFacial (75 minuten): In deze ultieme ervaring starten we het ontgiftingsproces met een lymfedrainage, waarna we je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie voorzien. Eventuele huidproblemen pakken we aan met een booster en de behandeling sluiten we af met LED Light Therapy. Het rode ledlicht verbetert de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

 

Deluxe HydraFacial (60 minuten): Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signaturebehandeling, terwijl we je specifieke huidproblemen aanpakken via boosters of ledlicht.

 

Signature HydraFacial (45 minuten): We reinigen jouw huid en voeren extracties uit, daarna hydrateren we je huid door middel van de superserums met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur

 

Wist je dat we elke hydrafacial behandeling extra personaliseren met een op maat gemaakt hydrojelly masker?

De nieuwste generatie maskers onderscheiden zich doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is.

Maak een afspraak

Boek hier je Hydrafacial