×
Maak een afspraak

Facials

Beautiful skin for life!

Beautiful skin for life.

Bekijk hier al onze facial treatments.

Huidanalyse met Lightskin

 

Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn? En ze dan met de juiste behandeling vermijden

Meest geavanceerde huidanalysetoestel op de markt

De camera van de nieuwste generatie (15 megapixel) maakt in slechts 20 seconden 3 haarscherpe foto’s met 3 soorten licht: RGB, UV & gepolariseerd. Uit deze 3 foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geïdentificeerd worden: poriën – vlekken – rimpels – talg/acné – pigmentatie – vocht/hydratatie – huidtextuur – gevoeligheid – teint – zonschade (UV).

Met de Lightskin™ voer je een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit in slechts 20 seconden. Je ziet meteen hoe de verschillende huidlagen er werkelijk aan toe zijn.

 

Bij aankoop van €50.00 aan producten, vervalt de kostprijs van de huidanalyse.

Clarity facial

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

Voor de vette, gecombineerde, verstopte en acne huid.

Deep hydration facial

Een complete voedende en comfortabele gezichtsbehandeling om de vitaliteit te herstellen van een doffe, schilferige en aangetaste huid. Zachte exfoliatie zorgt ervoor dat de langdurige, aanvullende Medik8-formuleringen diepe hydratatie geven.

Pore refining facial

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliaite om de poriën te reinigen en te verfijnen.
Gladdere huidstructuur met minder zichtbare poriën.

Voor grove porien, ouder wordende huid die onzuiverheden heeft en uitbraken.

Platinum facial

Een ontspannende Age-Defying Facial die wordt afgesloten met ons Age Defying Platinum Mask doordrenkt met Platinumvoor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit.

Voor de rijpere huid, geeft de huid een liftend, botox resultaat

Medik8 peel

Chemische peelings worden snel de nummer één van de klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van de prijs van laser kunnen ze rimpels, pigmentvlekken en vlekken aanzienlijk verminderen.

Bij Medik8 gebruiken we exfoliërende zuren van professionele kwaliteit om de huid te vernieuwen en de textuur te verbeteren. Toegewijd om u echte resultaten te geven.

12 Weeks to WOW

Stel je voor hoe je huid er over 12 weken uit zou kunnen zien en aanvoelen. Met de best beschikbare actieve huidverbeteringsingrediënten thuis, in combinatie met een op maat gemaakte combinatie van reguliere Medik8 peelingbehandelingen, resulteert dit in uw beste huid ooit. Wij laten u zien hoe.

Kortom: persoonlijke training voor uw huid. Op dezelfde manier dat u regelmatig een personal trainer bezoekt voor fitness, hebben we een op maat gemaakt huidverzorgingsroutinge voor jouw huid. Het combineren van 6 professionele Medik8-peelings op maat voor uw huiddoelstellingen, plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft u een WOW-resultaat in slechts 12 weken!

Unstress

Unstress is een unieke lijn die huidschade (irritaties, jeuk, ontstekingen,..)  herstelt en tegelijkertijd ook op anti-age focust.

Unstress gebruikt klinisch bewezen bioactive bestanddelen en probiotica (lactobacillii) om het DNA en de celmembranen te beschermen. Het huideigen immuunsysteem krijgt een boost en versterkt de celmechanismen. Zo wordt de huid weer gezond en minder kwetsbaar voor verdere irritaties en ontstekingen, terwijl ze er dan ook nog een jonger gaat uitzien.

Biophyto

Biophyto is een ontmoetingspunt tussen wetenschap en de natuur. Biophyto maximaliseert de eigenschappen van natuurlijke ingrediënten met wetenschappelijke ontwikkelde formules om zo tot baanbrekende producten te komen. De producten balanceren en regeneren de cellulaire activiteit, herladen de energie, ontgiften, herstellen en revitaliseren de huid. De natuurlijke afweersystemen van de huid worden opgebouwd, versterkt en beschermt tegen verdere schade. De huid ziet er stralend, levendig en jong uit.

Rose de mer

Rose De Mer peelt de huid op 100% natuurlijke basis en vernieuwt ze binnen de 5 à 7 dagen.

 

– Verwijdert dode huidcellen en stimuleert de versnelde aanmaak van een nieuwe huid.

– Verhoogt de collageenproductie en corrigeert huidproblemen.

– Verbetert de doorbloeding en zuurstoftoevoer in de huid.

– Brengt de talgproductie in balans, voorkomt de vorming van nieuwe comedonen en ontstekingen.

 

Rose de mer full treatment

Na een Rose de mer behandeling ben je verplicht om na 7 dagen terug te keren voor een nabehandeling.

De full treatment bevat/

*Rose de mer behandeling

*Unstress nabehandeling na 7 dagen

*Nazorgkit met 4 producten

 

 

Voor wie is deze behandeling?

Iedereen met rimpels, acné, littekentjes, striemen of wie tegen een muur aan loopt met andere behandeling. Rose de Mer brengt verandering.

Coolifting

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken.Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, niet-invasieve schoonheidsbehandeling voor alle leeftijden, huidtypes en huidtinten. Het zet de huid aan tot regeneratie, geeft volume aan de huid waardoor je een mooie gloed en gelijkmatige teint krijgt. Daarnaast is het LED-masker
uitermate geschikt voor mensen met een meer problematische of gevoelige huid, zoals eczeem, psoriasis en acne.

LED-Lichttherapie is klinisch bewezen en medisch erkend en sterk gerespecteerd door
artsen, dermatologen en huidtherapeuten.

 

Resultaten

• Vermindering van fijne rimpels

• Bevordert de collageenproductie

• Bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken

• Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid

• Verbetert huidstevigheid en elasticiteit

• Vermindert hyperpigmentatie

• Bevordert de wondheling

• Bevordert de lokale bloedsomloop

Laat jezelf eens goed verwennen.

Maak een afspraak